Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна – значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення - Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Борець, А. О.; Харченко, Євген Іванович (My University, 2009)
В статті наведено методику розрахунку кількісного балансу сортового помелу зерна пшениці та жита в борошно. In clause the design procedure of quantitative balance of a high-quality grinding of wheat and a rye in a flour is resulted.
Keywords: помел зерна; кількісний баланс; борошно; навантаження; крупки; пшениця; жито; grinding of grain; quantitative balance; flour; loading; wheat; rye; кафедра технології зберігання і переробки зерна