Дмитрук, Євген АдамовичІльчук, Віктор БорисовичБорець, А. О.Харченко, Євген Іванович2012-12-192012-12-192009Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна - значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, А. О. Борець, Є. І. Харченко // Зерно i хлiб. — 2009. — № 1 (53). — С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4626В статті наведено методику розрахунку кількісного балансу сортового помелу зерна пшениці та жита в борошно. In clause the design procedure of quantitative balance of a high-quality grinding of wheat and a rye in a flour is resulted.otherпомел зернакількісний балансборошнонавантаженнякрупкипшеницяжитоgrinding of grainquantitative balanceflourloadingwheatryeкафедра технології зберігання і переробки зернаСкласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна – значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділенняArticle