Облікова політика як елемент звітності підприємства - Колос, Ірина Василівна (My University, 2015)
Сучасні виклики світових тенденцій економічного розвитку і зміни законодавства з формування звітності й використання її для обґрунтування й ухвалення раціональних економічних рішень спонукають вітчизняні підприємства до перегляду методів, способів, прийомів, процедур організації. Modern challenges of global economic trends and changes in the law on the formation of statements and using it to justify and make rational economic decisions encourage domestic enterprises to revise methods, techniques, methods and procedures of the organization.
Keywords: економічний розвиток; законодавство; звітність; economic development; legislation; reporting; кафедра обліку і аудиту