Хвильові розвязки нелінійного рівняння дифузії - Юрик, Іван Іванович; Баранник, Тетяна Анатоліївна (My University, 2006)
З використанням спеціального анзацу знайдено хвильові розвязки нелінійного рівняння дифузії.

Wave solutions for a nonlinear diffusion equation are found by using the special ansatz.
Keywords: точні розвязки; exact solutions; спеціальний анзац; special ansatz; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.