Розвиток і стан підприємств плодо овочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
У статті на основі офіційної статистичної інформації проаналізовано кількість підприємств у галузі, обсяги виробництва в натуральному і грошовому виразі, стан основних засобів та інвестиції в основний капітал, фінансові результати діяльності досліджуваних підприємств. Визначено основні напрями удосконалення господарської діяльності та покращення фінансових результатів підприємств для підвищення їх здатності забезпечувати продовольчу безпеку.
Keywords: консервна промисловість; плодово-овочева консервна продукція; підприємства; статистичні дані; кафедра економіки праці та менеджменту; продовольча безпека