Якимчук, Тетяна Володимирівна2021-03-222021-03-222015Якимчук, Т. В. Розвиток і стан підприємств плодо овочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Т. В. Якимчук // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 2. – С. 70–77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32954У статті на основі офіційної статистичної інформації проаналізовано кількість підприємств у галузі, обсяги виробництва в натуральному і грошовому виразі, стан основних засобів та інвестиції в основний капітал, фінансові результати діяльності досліджуваних підприємств. Визначено основні напрями удосконалення господарської діяльності та покращення фінансових результатів підприємств для підвищення їх здатності забезпечувати продовольчу безпеку.otherконсервна промисловістьплодово-овочева консервна продукціяпідприємствастатистичні данікафедра економіки праці та менеджментупродовольча безпекаРозвиток і стан підприємств плодо овочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпекиArticle