Пешук, Людмила ВасилівнаKopoвінa, Марiя Володимирiвна2014-04-082014-04-082014Пешук, Л. В. Перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою вагою тіла / Л. В. Пешук, М. В. Коровіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13778В даній статті наведено перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою масою тіла на основі використання сочевиці, імбира, ківі та інжиру. In this article the prospects for the development of innovative products for people with excess weight through the use of lentils, ginger, kiwi and figs.otherінноваційний продуктожирінняімбирківіінжирproduct innovationobesitygingerkiwifigкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою вагою тілаArticle