Перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою вагою тіла - Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна (My University, 2014)
В даній статті наведено перспективи розроблення інноваційного продукту для людей з надлишковою масою тіла на основі використання сочевиці, імбира, ківі та інжиру. In this article the prospects for the development of innovative products for people with excess weight through the use of lentils, ginger, kiwi and figs.
Keywords: функціональний продукт; ожиріння; імбир; ківі; інжир; сочевиця; м'ясо дієтичне; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів