Голонич, Мирослава Володимирівна2024-07-102024-07-102024Голонич, М. В. Розроблення рецептурного складу здобного печива оздоровчого спрямування з використанням порошку з ягід бузини та впровадженням його в проєкті кондитерського цеху Mirella у м. Свалява Закарпатської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Голонич Мирослава Володимирівна ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2024. – 123 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43965ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпечивобузинаенергетична цінністьпоживна цінністьРозроблення рецептурного складу здобного печива оздоровчого спрямування з використанням порошку з ягід бузини та впровадженням його в проєкті кондитерського цеху Mirella у м. Свалява Закарпатської областіOther