Управління конфліктами : конспект лекцій - Сінгаєвський, Ігор Олегович; Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2012)
Конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» всіх форм навчання.

Compendium of lectures for students after direction of preparation of a 6.030505 «Management a personnel and economy of labour» of all forms of studies.
Keywords: конфлікти; конфліктність; conflict; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту; управління конфліктами; conflict; conflict management