Кохан, Олена ОлександрівнаЄрмакова, Сніжана СергіївнаВдовіченко, Марія АнатоліївнаОнофрійчук, Оксана Сергіївна2022-01-232022-01-232019Патент на корисну модель № 131045 UA, МПК A23G 3/00 Помадні цукерки на тагатозі / Кохан О. О., Єрмакова С. С., Вдовіченко М. А., Онофрійчук О. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201805796 ; заявл. 2.05.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36929Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадних цукеркок представелий у комбінації цукрозамінника, крохмальної патоки, фруктової підварки. Згідно з корисною моделлю, як цукрозамінник використовується тагатоза і фруктоза та додатково містить масло вершкове. Використання тагатози і фруктози дає можливість виготовити помадні цукерки необхідної структури, а також зі зниженою калорійністю.Declarative utility model patent. The proposed composition of fondant sweets is presented in a combination of sugar substitute, starch molasses, fruit sauce. According to the utility model, tagatose and fructose are used as sugar substitutes and additionally contain butter. The use of tagatose and fructose makes it possible to make fondant sweets of the required structure, as well as low calorie.otherпомадні цукеркитагатозазамінник цукруглікемічний індекскристалізаціяцукровий діабетfondant sweetsglycemic indextagatosesugar substitutecrystallizationdiabetesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПомадні цукерки на тагатозі (Патент на корисну модель № 131045)Technical Report