Павлюк, Андрій ВолодимировичГавва, Олександр МиколайовичДеренівська, Анастасія Василівна2016-09-272016-09-272016Павлюк, А. В. Шляхи підвищення точності дозування сипкої харчової продукції дозаторами дискретної дії / А. В. Павлюк, О. М. Гавва, А. В. Деренівська // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХV науково-практичної конференції молодих вчених. – Київ, 2016. – С. 48-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24223На основі аналізу факторів, що впливають на точність дозування сипкої продукції, виділено два основні шляхи її підвищення: конструкційний та технологічний. Запропоновано та обґрунтовано ефективність трубчато- телескопічного стаканчикового дозатора, що реалізує роздільно-порційний об’ємний спосіб.uk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікисипка харчова продукціядозатори дискретної діїточність дозуваннясыпучей пищевой продукциидозаторы дискретного действияточность дозированияbulk food productsdiscrete dosesprecision dosingШляхи підвищення точності дозування сипкої харчової продукції дозаторами дискретної діїThesis