Відповідність між деякими властивостями розв’язків систем диференціальних і відповідних різницевих рівнянь - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2012)
Встановлені умови, при яких існування обмеженого розв’язку диференціального рівняння зберігається при наявності цієї властивості у розв’язку відповідного різницевого рівняння. Також розглянуто обернену задачу. Detected the conditions under which existence of bounded solution of differential equation keeps when takes place this property of solution of corresponding difference equation. Also the inverse problem has been considered.
Keywords: різницеве рівняння; диференціальне рівняння; обмежений розв’язок; difference equation; differential equation; bounded solution; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.