Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна2015-05-292015-05-292014Тіхонова, А. С. Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки / А. С. Тіхонова // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с. - С. 54-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20927В даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.uk-UKспоживчий кошикпродовольча безпекадоступність харчуванняпитна водакафедра економіки праці та менеджментуbasketfood securityavailability of fooddrinking waterДоступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпекиBook chapter