Розробка документації для регламентації роботи відділу банкетів в рамках системи управління якістю - Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2014)
У роботі розглядається процес розробки нормативної документації для організації ефективної роботи відділу банкетів у ресторані

The study examines the process of developing normative documentation to organize the effective operation of the banquet department in a restaurant
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; банкетне обслуговування; banquet service; система управління якістю; quality management system; нормативна документація; normative documentation; політика якості; quality policy