Дробот, Віра ІванівнаШевченко, Анастасія Олександрівна2021-04-202021-04-202018Дробот, В. І. Визначення впливу казеїну на пружно-еластичні властивості тіста з фруктозою / В. І. Дробот, А. О. Шевченко // Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві та Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33471Вивчали вплив казеїну, як джерела повноцінного білка, на пружно-еластичні властивості тіста для булочних виробів з фруктозою для діабетичного харчування. Дослідження проводили за фаринографом та альвеографом. The effect of casein as a source of complete protein on the elastic-springy properties of dough for bakery products with fructose for diabetic nutrition was studied. The studies were performed using farinograph and alveograph.otherказеїнбілокдіабетфруктозахлібобулочний вирібcaseinproteindiabetesfructosebakery productкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення впливу казеїну на пружно-еластичні властивості тіста з фруктозоюThesis