Визначення впливу казеїну на пружно-еластичні властивості тіста з фруктозою - Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна (My University, 2018)
Вивчали вплив казеїну, як джерела повноцінного білка, на пружно-еластичні властивості тіста для булочних виробів з фруктозою для діабетичного харчування. Дослідження проводили за фаринографом та альвеографом. The effect of casein as a source of complete protein on the elastic-springy properties of dough for bakery products with fructose for diabetic nutrition was studied. The studies were performed using farinograph and alveograph.
Keywords: казеїн; білок; діабет; фруктоза; хлібобулочний виріб; casein; protein; diabetes; fructose; bakery product; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів