Кіровоградщина. Історія рідного краю - Горбатюк, Аліна Геннадіївна; Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2014)
Мета і завдання нашої роботи - дослідження історичного розвитку області від давньої історії до незалежності України. The purpose and objectives of our work - the study of the historical development of the region from ancient history to the independence of Ukraine.
Keywords: Кіровоградська область; історія; національна культура; Kirovohrad region; history; national culture; кафедра гуманітарних дисциплін