Драненко, Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2016-10-042016-10-042013Драненко, О. В. Включення смузі у меню закладів ресторанного господарства / О. В. Драненко, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 140-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24301Для закладів ресторанного господарства, які прагнуть організувати надання послуг харчування відповідно до принципів здорового харчування, впровадження смузі сприятиме зростанню інтересу клієнтів, які притримуються здорового способу життя та харчування, як невід’ємної його складової. For the restaurant business establishments who want to organize the provision of food services in accordance with the principles of healthy eating, the introduction of the band, to increase the interest of customers that keep a healthy lifestyle and nutrition as an integral part of it.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справизаклади ресторанного господарствасмузінапоїinstitutions restaurant industrybeveragesSmoothiesВключення смузі у меню закладів ресторанного господарстваOther