Включення смузі у меню закладів ресторанного господарства - Драненко, Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2013)
Для закладів ресторанного господарства, які прагнуть організувати надання послуг харчування відповідно до принципів здорового харчування, впровадження смузі сприятиме зростанню інтересу клієнтів, які притримуються здорового способу життя та харчування, як невід’ємної його складової. For the restaurant business establishments who want to organize the provision of food services in accordance with the principles of healthy eating, the introduction of the band, to increase the interest of customers that keep a healthy lifestyle and nutrition as an integral part of it.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; заклади ресторанного господарства; смузі; напої; institutions restaurant industry; beverages; Smoothies