Управління якістю кондитерського підприємства - Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2020)
При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.
Keywords: кондитерські вироби; якість; confectionery; quality; кафедра експертизи харчових продуктів