Божко, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-022020-09-022020Божко, А. Ю. Управління якістю кондитерського підприємства / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31879При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.кондитерські виробиякістьconfectioneryqualityкафедра експертизи харчових продуктівУправління якістю кондитерського підприємстваThesis