Місце інформації в забезпеченні ефективної діяльності підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2012)
Розглянуто джерела виникнення інформації підприємства. Визначено вплив інформаційних ресурсів на ефективністьдіяльності підприємства. Sources of the companies information are considered. The influence of information resources on the efficiency of the enterprise are defined.
Keywords: ділова інформація; business information; інформація; інформаційні ресурси; джерела виникнення інформації; information; information resources; sources of information; кафедра економіки праці та менеджменту