Проблеми культури харчування сучасного українця - Кравчук, Наталія Миколаївна (My University, 2010)
Дослідження проблем харчування сучасного українця та вплив культури харчування на якість життя. Research of nutrition problems of modern Ukrainian and influence on life quality.
Keywords: культура харчування; швидка їжа; національні традиції; fast food; food culture; national traditions; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу