Левандовський, Леонід ВікторовичОлійнічук, Сергій ТимофійовичЯнчевський, Віктор КазіміровичІщенко, Петро ЮхимовичКудирко, Петро СтепановичСкічко, Михайло ОлександровичКривчун, Олександр МиколайовичДемчук, Василь Петрович2013-07-012013-07-012004Патент 41095 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини / Левандовський Л. В., Олійнічук С. Т., Янчевський В. К. та ін. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001020879 ; заявл. 09.02.2001 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8577Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.оцукрюваннянеперервне зброджуваннявиробничі дріжджіінтенсифікаціяsaccharificationintensificationcontinuous fermentationyeastСпосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)