Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095) - Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Янчевський, Віктор Казімірович; Іщенко, Петро Юхимович; Кудирко, Петро Степанович; Скічко, Михайло Олександрович; Кривчун, Олександр Миколайович; Демчук, Василь Петрович (My University, 2004)
Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.
Keywords: оцукрювання; неперервне зброджування; виробничі дріжджі; інтенсифікація; saccharification; intensification; continuous fermentation; yeast