Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПасічний, Василь МиколайовичЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаЯценко, Ольга ВолодимирівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2022-04-042022-04-042020Перспективи використання білкових препаратів з бобових у технології жировмісних продуктів тваринного походження / О. В. Кочубей-Литвиненко, В. М. Пасічний, Н. М. Ющенко, О. В. Яценко, У. Г. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 153-155https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37164Отримані результати щодо використанню ізолятів бобових, в тому числі ізоляту горохового білка в технологіях жировмісних продуктів доводять необхідність більш ретельного підбору складу стабілізаційної системи для забезпечення належного рівня стабільності харчових емульсій при реалізації технолгічного процесу.масляні пастиізолят горохового білкакафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання білкових препаратів з бобових у технології жировмісних продуктів тваринного походженняThesis