Перспективи використання білкових препаратів з бобових у технології жировмісних продуктів тваринного походження - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2020)
Отримані результати щодо використанню ізолятів бобових, в тому числі ізоляту горохового білка в технологіях жировмісних продуктів доводять необхідність більш ретельного підбору складу стабілізаційної системи для забезпечення належного рівня стабільності харчових емульсій при реалізації технолгічного процесу.
Keywords: масляні пасти; ізолят горохового білка; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції