Грищенко, Анна МиколаївнаДробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2013-01-302013-01-302010Грищенко, А. М. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста/ А. М. Грищенко, В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р. : матеріали конф. – 2010. - Ч. 2. - С. 140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5768Наведено результати досліджень структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану. Проведено дослідження пружно-еластичних властивостей безбілкового тіста на фаринографі. The results of studies of structural and mechanical properties of the protein-free dough with guar and xanthan gums. The investigation of elastic-elastic properties of the protein-free dough using the Farinograph.uk-UKбезбілкове тістоprotein-free doughефективна в’язкістькамеді гуару і ксантануeffective viscosityguar gum and xanthanкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тістаThesis