Методологія і методи енергетичного аудиту - Філоненко, Віталій Миколайович (My University, 2013)
Викладено науково-технічну сутність та практичні методи реалізації методів енергетичного аудиту промислових підприємств. Are offered tecnical-reseach essence and practical methods realization energy audit of indusry enterprises.
Keywords: методи; методологія; промисловість; енергетичний аудит; methods; methodology; industry; energy audit; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки