Святська, Аліна Віталіївна2021-10-112021-10-112021Святська, А. В. Проект цеху борошняних кондитерських виробів в м. Суми із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва затяжного печива і крекеру : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Святська ; наук. керівник Юлiя Вiктopiвнa Кaмбулoвa. – Київ, 2021. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35968otherпечиво затяжнекрекерпотоково-механізована лініяпіч РРРкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект цеху борошняних кондитерських виробів в м. Суми із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва затяжного печива і крекеруOther