Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичВолощук, Артур ОлександровичГрох, Богдан Євгенійович2016-11-212016-11-212016Патент на корисну модель № 110505, МПК (2014.01) A23L 19/18. Формовані картопляні чипси «Здоров’я» / Ковтун А. В., Ковбаса В. М., Волощук А. О., Грох Б. Є. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 201604096 ; заявл. 14.14.2016 ; опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24570Формовані картопляні чипси містять картопляну крупку, крохмаль, воду, сіль. Крім цього, додатково містять житні висівки у такому співвідношенні інгредієнтів, мас. %: картопляна крупка 17,00-10,47 крохмаль 3,90-3,40 сіль 0,50 житні висівки 0,3-6,00 вода 78,30-79,63. Molded potato chips contain grains potato starch, water, salt. In addition, further containing rye bran in the following ratio of ingredients, wt. %: potato nibs 17,00-10,47 starch 3,90-3,40 salt 0,50 rye bran 0,3-6,00 78,30-79,63 water.uk-UKкартопляна крупкарotato grainsжитні висівкиrye branкрохмальstarchкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівФормовані картопляні чипси «Здоров’я» (Деклараційний патент на корисну модель № 110505)Other