Підготовчі процеси переробки використаної упаковки важливий фактор ресурсоощадних технологій - Скуйбіда, Євгеній Леонідович; Мельничук, Богдан Миколайович; Костюк, Володимир Степанович (My University, 2024)
Транспортування використаних пакувальних матеріалів від місць їх утворення до переробних підприємств є одним з найбільш матеріально затратних процесів наряду із актуальністю проведення підготовки такої сировини до переробки
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; переробка упаковки; полімерні відходи; ресурсоощадні технології