Доцільність впровадження послуг оздоровлення для людей літнього віку на підприємствах гостинності - Головата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2018)
Обґрунтовано актуальність організації надання послуг оздоровлення для людей літнього віку в закладах готельного господарства. The relevance of the organization of health services provision for the elderly people in institutions of the hotel industry is substantiated.
Keywords: oздоровчі послуги для літніх людей; рекреаційні послуги; програми оздоровлення; заклади готельного господарства; health-improving services for the elderly; recreation services; health improvement programs; hotel facilities; кафедра готельно-ресторанної справи