Склад напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137502) - Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2019)
Склад напою із сироватки молочної, що містить сироватку молочну, підсолоджувач, який відрізняється тим, що використовують фруктозу, додатково застосовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості, а також вносять харчові волокна з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г). The composition of the whey drink containing whey, sweetener, characterized in that it uses fructose, additionally use walnut paste of milk-wax ripeness, as well as make dietary fiber with high water absorption (at the level of 12 g / g)
Keywords: напій; сироватка; волоський горіх; харчові волокна; drink; whey; walnut; dietary fiber; кафедра технології молока і молочних продуктів