Тогачинська, Ольга ВасилівнаНичик, Оксана ВасилівнаСалавор, Оксана МирославівнаСтоляр, Інна2014-12-022014-12-022014Транслокація свинцю в органи сільськогосподарських рослин на прикладі пшениці озимої / О. В. Тогачинська, О. В. Ничик, О. М. Салавор, І. С. Столяр // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 707.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18949В останні роки зростає кількість країн, законодавство яких вимагає впровадження системи управління безпечністю продукції, що базується на концепції „Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю" („Hazard Analysis and Critical Control Points"). Основними принципами системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської продукції є проведення аналізу небезпечних чинників на всіх стадіях, починаючи з вирощування і до кінцевого споживання. Для цього визначаються критичні етапи технологічного процесу і вживаються заходи щодо їх контролю. In recent years, a growing number of countries whose legislation requires the introduction of safety management products based on the concept of "Hazard analysis and critical control points" ("Hazard Analysis and Critical Control Points"). The basic principles of management quality and safety of agricultural products is the analysis of hazards at all stages, starting from cultivation to final consumption. For this defined critical stages of the process and the measures for their control.otherсільськогосподарські рослинипшениця озиматранслокація свинцюcropswinter wheattranslocation of leadкафедра екології та екоменеджментуТранслокація свинцю в органи сільськогосподарських рослин на прикладі пшениці озимоїOther