Обґрунтування основних шляхів підвищення управління якістю продукції - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2010)
Розглянуто основні шляхи підвищення управління якістю продукції, які впливають на прибутковість і рентабельність підприємства, а головне на виробництво високоякісної продукції. Тому постійне її удосконалення – це важливий атрибут, який формує конкурентоспроможність підприємства, позитивну репутацію про його продукцію у споживачів. Досліджено вплив підвищення управління якістю продукції на результати діяльності підприємства.

The principal improvement ways of production quality management have been considered. These ways influence the pace of revenue and the profitability of an enterprise, likewise high quality production and its constant improvement. Thus, quality is as important element which shapes competitiveness, consumer’s positive reputation of an enterprises and its products/ The influence of these principal improvement ways on the performance of an enterprises have been researched.
Keywords: якість продукції; quality of products; кафедра економіки і права