Концептуальні підходи до створення та функціонування підводних готелів - Виноградова, Діана Сергіївна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
Пошук можливостей здивувати та привернути увагу сучасного вибагливого споживача призвів до появи багатьох футуристичних, неординарних проектів, не останнє місце серед яких займає створення підводних готелів. Find opportunities to impress and attract the attention of modern demanding consumers has led to many futuristic, unusual projects, not the least of which covers the creation of underwater hotels.
Keywords: туристична індустрія; готельний бізнес; підводні готелі; industry hospitality; tourist; underwater hotel; кафедра туристичного та готельного бізнесу