Буркацький, Євгеній Васильович2022-10-172022-10-172022Буркацький, Є. В. Проєкт хлібозаводу у м. Макарів Київської області з впровадженням традиційних способів тістоприготування та виробу дієтичного споживання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Буркацький Євгеній Васильович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38312otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Столовий»хліб «Чайний»булочка «З висівками»тунельна піч А2-ХПК-25ротаційна піч IMPEX ROTORПроєкт хлібозаводу у м. Макарів Київської області з впровадженням традиційних способів тістоприготування та виробу дієтичного споживанняOther