Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКорольчук, Ірина Миколаївна2015-10-292015-10-292015Патент 97564 UA, МПК А23С 9/13 (2006.01) Збагачений сирковий виріб / Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Корольчук І. С. – u 2014 09793 ; заявл. 05.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21755Збагачений сирковий виріб містить кисломолочну основу, молочну сироватку, сіль та прянощі. Додатково використовують крупу рисову чорного або червоного сортів, а як прянощі – духмяний перець, імбир, корицю.uk-UKкисломолочна пастакомпозиції прянощівпряно-ароматична сировинакисломолочная пастакомпозиции пряностейпряно-ароматическое сырьеsour milkcomposition of spicesaromatic raw materialsкафедра технології молока і молочних продуктівЗбагачений сирковий виріб (Патент на корисну модель № 97564)Technical Report