Загладько, Катерина Василівна2022-10-142022-10-142022Загладько, К. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва батону на ТОВ «Київський Пекарний Дім» ТМ «Київхліб» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Василівна Загладько ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2022. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38283otherкафедра експертизи харчових продуктівбатон «Смачний»технологія виробництвасистема управління безпечністюплан НАССРККТнебезпечний фактор (НФ)нормативна документаціяТОВ «Київський Пекарний Дім»хлібопекарська промисловістьхліб та хлібопекарські виробиРозроблення системи управління безпечністю виробництва батону на ТОВ «Київський Пекарний Дім» ТМ «Київхліб»Other