Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками - Ткачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2013)
Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
Keywords: казеїн; альбумін; білки; хлібобулочні вироби; дитяче харчування; casein; albumin; protein; bakery products; baby food; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи