Ткачук, Юрій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2013-04-292013-04-292013Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7699Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.otherказеїнальбумінбілкихлібобулочні виробидитяче харчуванняcaseinalbuminproteinbakery productsbaby foodкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЯкість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білкамиThesis