Бірюк, Юлія ВікторівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302022Бірюк, Ю. В. Обґрунтування компонентів для фортифікації м’ясних посічених напівфабрикатів / Ю. В. Бірюк, О. А. Чернюшок // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 35https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38945Промислове виробництво продуктів здорового харчування неможливо без використання харчових функціональних інгредієнтів та збагачувачів.Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві нетрадиційної сировини, ресурсів, що містять рослинні та молочні білки. The industrial production of healthy food products is impossible without the use of functional food ingredients and fortifiers.One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of non-traditional raw materials, resources containing vegetable and milk proteins in their production.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпозитивний ефектздорове харчуваннясуха молочна сироваткаовеснапівфабрикатиметаболізмнетрадиційна сировинаpositive effecthealthy eatingdry milk wheyoatsemi-finished productsmetabolismunconventional raw materialsОбґрунтування компонентів для фортифікації м’ясних посічених напівфабрикатівThesis