Обґрунтування компонентів для фортифікації м’ясних посічених напівфабрикатів - Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2022)
Промислове виробництво продуктів здорового харчування неможливо без використання харчових функціональних інгредієнтів та збагачувачів.Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві нетрадиційної сировини, ресурсів, що містять рослинні та молочні білки. The industrial production of healthy food products is impossible without the use of functional food ingredients and fortifiers.One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of non-traditional raw materials, resources containing vegetable and milk proteins in their production.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; позитивний ефект; здорове харчування; суха молочна сироватка; овес; напівфабрикати; метаболізм; нетрадиційна сировина; positive effect; healthy eating; dry milk whey; oat; semi-finished products; metabolism; unconventional raw materials