Інноваційна діяльність як складова сучасного економічного розвитку - Струнін, Віктор Володимирович (Струнін, В. В. Інноваційна діяльність як складова сучасного економічного розвитку / В. В. Струнін // Управління сучасним підприємством : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, Київ, 22-23 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ. – 2013., 2013)
Висвітлено вплив випадкових чинників на формування новації. Обґрунтовано використання інноваційного типу розвитку підприємства, організації і держави.
Keywords: економічний розвиток; інновації (економіка); життєвий цикл; кафедра економіки праці та менеджменту