Текстильна продукція як складова фірмового стилю підприємств харчової та нехарчової промисловості - Оверченко, Ілля Ігорович; Манич, Наталія Євгенівна (My University, 2020)
Тези доповіді присвячені дослідженню ролі текстильної продукції у формуванні фірмового стилю підприємств харчової та нехарчової промисловості. Автори відзначають, що головною метою текстильної складової фірмового стилю є закріплення в свідомості покупців позитивних емоцій, пов'язаних з високим рівнем обслуговування і забезпечення впізнаваності самого підприємства, що в при сучасному висококонкурентному ринку є надзвичайно важливим для підприємств як харчової, так і нехарчової промисловості. Theses of the report are devoted to the study of the role of textile products in the formation of corporate identity for enterprises of food and non-food industries. The authors note that the main purpose of the textile component of corporate identity is to anchor in the minds of buyers through positive emotions associated with a high level of service and recognisability of an enterprise, which in today's highly competitive market is extremely important for both food and non-food industries.
Keywords: харчова промисловість; кафедра маркетингу; фірмовий стиль; текстильна продукція; самоідентифікація підприємства; corporate identity; textile products; self-identification of an enterprise; food industry