Пасічний, Василь Миколайович2013-10-222013-10-222007Пасічний, В. М. Нові види паштетних консервів / В. М. Пасічний // Мясное дело. - 2007. - № 1. - С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10538У статті розглянуто виробництво паштетних консервів та можливі нові компоненти рецептури, які можуть використовуватись при виробництві нових видів продукції цієї асортиментної групи. Перераховані переваги таких компонентів під час виробництва, що забезпечують високу якість паштетних консервів. The article deals the production of canned pate and possible new components of recipes that can be used in the production of new products of this product line. These advantages such components during production, providing high quality of canned pate.otherконсистенціястабілізаториколагеновмісна сировиниtexturestabilizersraw materials containing collagenкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНові види паштетних консервівArticle