Скригун, Наталія Петрівна2014-08-202014-08-202006Скригун, Н. П. Обґрунтування методики вдосконалення управління виробничими витратами на хлібопекарському підприємстві / Н. П. Скригун // Вісник Хмельницького національного університету. – Хмельницький : ХНУ, 2006. – №6. – Т.3. – С. 216-221.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16370Розглянуто концептуальні підходи до зниження собівартості на підприємствах хлібопекарської галузі, які б враховували всі галузеві особливості. Обґрунтовано необхідність розробки власної системи заходів зі зниження собівартості. З метою вдосконалення методики управління витратами запропоновано поетапний порядок визначення собівартості продукції в хлібопекарській галузі. The conceptual going is considered near the prime price decline on the enterprises of bread baking industry that would take into account all branch features. The necessity of development of the own system of events is reasonable on the prime price decline. With the aim of perfection of methodology management charges the stage-by-stage order of determination of unit cost offers in bread baking industry.uk-UKвитратиуправління витратамикалькулюванняcostmanagement costcalculationкафедра маркетингуОбґрунтування методики вдосконалення управління виробничими витратами на хлібопекарському підприємствіArticle