Виконавчий механізм гідравлічного пристрою кліті прокатного стана (Патент на винахід № 45025) - Бєляєв, Юрій Борисович; Грабовський, Георгій Геннадійович; Орловський, Юрій Володимирович; Бєлобров, Юрій Миколайович; Беляєва, Анастасія Юріївна (My University, 2002)
Виконавчий механізм гідравлічного пристрою кліті прокатного стана. Вирішує задачу удосконалення виконавчих циліндричних механізмів гідравлічних домкратів, встановлених в клітях стана для реалізації автоматичного регулювання товщини прокатуваного листа або штаби шляхом компенсації перекосів і усунення факторів, що впливають на точність позиціювання, вимірювання зусиль прокатки, стійкості проти спрацювання ущільнень плунжера в циліндрі виконавчого механізму. Runtime support for the hydraulic unit stand rolling mill. Solves the problem of improving execution mechanisms cylindrical hydraulic jacks installed in the mill cages for implementing automatic thickness adjustment prokatuvanoho headquarters by mail or compensation to eliminate distortions and factors affecting the accuracy of positioning, measuring forces rolling resistance to wear of the plunger seals in the cylinder actuator.
Keywords: плунжер; силовий циліндр; plunger; power cylinder; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка