Тенденції розвитку економіки України - Карвацький, Максим Володимирович; Прядко, Володимир Васильович (My University, 2011)
В статті, на основі дослідження тенденцій економіки, обґрунтовані основні етапи економічного розвитку України. Виявлені основні закономірності розвитку та направленість впливу факторів, які активізують зростання ВВП.
Keywords: внутрішній валовий продукт; економічний розвиток; економіка України