Сіднєва, Жанна Костянтинівна2013-07-042013-07-042012Сіднєва, Ж. К. Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України : колективна монографія. – 2012. – У. : Сочінський, 2012. – 348 с. - С. 284-289.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8871У статті розглянуті актуальні питання впровадження систем управління якістю та безпечністю продукції. The article deals with topical issues of the implementation of quality management systems and product safety.otherякістьсистема управління якістюетапи розробленнясистема НАССРqualityquality management systemstages of developmentHACCP systemкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловостіArticle