Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБілоцерківець, О. М.2015-03-252015-03-252015Ющенко, Н. М. Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складом / Н. М. Ющенко, О. М. Білоцерківець // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 119-120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19902На сьогодні провідними проблемами в харчуванні населення України є незбалансованість раціону та невідповідність складу харчових продуктів нормам фізіологічних потреб за вмістом вітамінів, а також мінеральним, амінокислотним, та жирнокислотним складом. Today the leading nutritional problems in Ukraine is nonbalanced diet and the inadequacies of the food norms physiological needs for vitamins and mineral, amino acid and fatty acid composition.otherсири м'якітехнологічні параметримолочний жирsoft cheesestechnological parametersmilk fatкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складомOther