Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складом - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, Олена Миколаївна (My University, 2015)
На сьогодні провідними проблемами в харчуванні населення України є незбалансованість раціону та невідповідність складу харчових продуктів нормам фізіологічних потреб за вмістом вітамінів, а також мінеральним, амінокислотним, та жирнокислотним складом. Today the leading nutritional problems in Ukraine is nonbalanced diet and the inadequacies of the food norms physiological needs for vitamins and mineral, amino acid and fatty acid composition.
Keywords: сири м'які; молочний жир; soft cheeses; milk fat; кафедра технології молока і молочних продуктів