Факторний аналіз продуктивності праці на макроекономічному рівні - Юрик, Ярина Іванівна (My University, 2013)
Міжнародна фінансово-економічна криза, яка швидко розповсюдилася світом восени 2008 р., перервала динаміку економічного зростання в Україні. The international financial and economic crisis, which has spread rapidly around the world in the autumn of 2008, interrupted the dynamics of economic growth in Ukraine.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; факторний аналіз; продуктивність праці; макроекономічний рівень; factor analysis; productivity; macroeconomic level