Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій - Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2009)
Наведена технологічна характеристика плодово-ягідної сировини і допоміжних матеріалів, технології, основне обладнання та технологічні режими виробництва різних типів соків, виноматеріалів, вина, бальзамів, кальвадосу і міцних алкогольних напоїв та вимоги до їх якості. The technological characteristics of the fruit and berry raw materials and auxiliary materials, technology, key equipment and technological modes of production of different types of juices, wine material, wine, balms, сalvados and strong alcoholic drinks and quality requirements.
Keywords: допоміжні матеріали; технологія; плодово-ягідна сировина; auxiliary materials; technology; fruit and berry raw materials; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства