Куц, Анатолій Михайлович2015-02-262015-02-262009Куц, А. М. Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 6.091700 «Технологія бродильних виробництв і виноробство» спеціалізації 6.091700.03 «Технологія вина» напряму підготовки 0917 «Харчова технологія та інженерія» / А. М. Куц. – К. : НУХТ, 2009. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19537Наведена технологічна характеристика плодово-ягідної сировини і допоміжних матеріалів, технології, основне обладнання та технологічні режими виробництва різних типів соків, виноматеріалів, вина, бальзамів, кальвадосу і міцних алкогольних напоїв та вимоги до їх якості. The technological characteristics of the fruit and berry raw materials and auxiliary materials, technology, key equipment and technological modes of production of different types of juices, wine material, wine, balms, сalvados and strong alcoholic drinks and quality requirements.otherдопоміжні матеріалитехнологіяплодово-ягідна сировинаauxiliary materialstechnologyfruit and berry raw materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія напоїв із плодово-ягідної сировини : конспект лекційOther