Бойко, Ганна Анатоліївна2019-12-062019-12-062019Бойко, Г. А. Модель організації процесу формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні / Г. А. Бойко // Intellectual Economic, Management and Education : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 20 вересня 2019 р. – Вільнюс, 2019. – С. 374 – 376.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30463uk-UKмодель навчанняетапи навчаннямайбутні фахівці з харчових технологійкомпетентність в монологічному мовленніmodel of learningstages of learningpre-service food technologistsspeech production competenceкафедра іноземних мов професійного спрямуванняМодель організації процесу формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленніThesis