Характеристика нітратного забруднення зразків питної води - Коваль, Марина Олександрівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
В роботі наведені результати досліджень зразків питної води міста Києва та Київської області на вміст нітрозамінів, нітрозамідів і попередників нітратів. Розглянуті джерела надходження нітратного забруднення. The results of researches of drinking water samples of the city of Kyiv and the Kyiv region for the content of nitrosamines, nitrosamides and precursors of nitrates are presented. Considered sources of nitrate pollution.
Keywords: питна вода; нітрати; забруднення; drinking water; nitrates; pollution; кафедра технології консервування