Концепція патріотичного виховання в навчальному процесі - Згурський, Андрій Володимирович (My University, 2013)
Патріотичне виховання — планомірна виховна діяльність, спрямована на формування у студентської молоді почуття патріотизму. Patriotic education - systematic educational activities aimed at forming in students a sense of patriotism.
Keywords: кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; патріотичне виховання; студент; виховання; patriotic education; education; student