Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства - Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович (My University, 2024)
У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства

The study demonstrates the application of the "house of quality" concept in quality function deployment (QFD) as an effective tool for improving service quality and meeting consumer needs in the restaurant industry
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; структурування функції якості; будинок якості; задоволеність споживачів; ресторанний бізнес; якість обслуговування; quality function deployment; house of quality; customer satisfaction; restaurant industry; service quality