Grek, OlenaTymchuk, AllaOvsiienko, KiraMykhalevych, Artur2019-05-212019-05-212018Influence of collagen-containing ingredient on thermocoagulation of protein of whey concentration / O. Grek, A. Tymchuk, K. Ovsiienko, A. Mykhalevych // Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції,23-25 жовтня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29259It is relevant to improve the methods for extracting albumin proteins from milk whey and using them in various product technologies.encollagen-containing ingredientthermocoagulationproteinwhey concentrateбілоксироватковий концентратколагенвмісний інгредієнттермокоагуляціякафедра технології молока і молочних продуктівInfluence of collagen-containing ingredient on thermocoagulation of protein of whey concentrationThesis